Гройсман попереджає, що неплатників аліментів жорстко каратимуть

Гройсман попереджає, що неплатників аліментів жорстко каратимуть

Укрінформ
Уряд буде створювати максимальні обмеження для чоловіків, які після розлучення не хочуть допомагати своїм дітям, не сплачують аліменти.

Про це  Прем’єр-міністр України Володимир  Гройсман сказав на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Питання до так званих аліментників. Я хочу сказати абсолютно чітко всім, хто не платить аліменти, ми будемо жорстко вас карати, будемо створювати максимальні обмеження, щоб ви відчували, що вам життя немає без того, щоб ви платили своїм дітям, щоб ви турбувалися про їх благополуччя",- сказав Гройсман.

Він обурений тим, що велика кількість чоловіків після розлучення кидає дитину на матір і не піклується більше про неї. "Сімейні цінності та підтримка  дітей є пріоритетом. Я це говорю не як глава уряду, а як батько. Кожного дня треба пам'ятати про те, що дитина, яку покинули, не відчуває тепла, повноцінної родини", - сказав Прем'єр-міністр.

Звісно, наголосив Гройсман, тільки коштами це компенсувати неможливо, але якщо й грошима не допомагати, то це взагалі проблема.

Читайте також: У Мін'юсті сформували антирейтинг підприємств-боржників із виплати зарплати

"Знайте усі ті, хто не сплачують аліменти, в особі уряду, мене особисто та колег моїх, ви маєте ворогів. Ми вам спуску не дамо, будемо переслідувати за всіма напрямками для того, щоб змусити платити кошти дітям", - наголосив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-