Під Радою прибрали всі намети

Під Радою прибрали всі намети

Фото
Укрінформ
Біля Верховної Ради прибрали всі намети.

Залишки наметів та барикад вивозяться на сміттєвозах, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Водночас правоохоронці завершили проведення слідчих дій у наметовому містечку в Маріїнському парку і на вулиці Грушевського.

Демонтаж наметового містечка/ Фото Павла Багмута

Читайте також: Сутички під Радою: у МВС заявляють про 7 постраждалих поліцейських

Як повідомлялося, 3 березня на підставі ухвали суду поліція проводила слідчі дії на території наметового містечка біля парламенту. Як заявили в поліції, процесуальні дії були розпочаті в рамках розслідування кримінальних проваджень.

Разом із тим, на території містечка сталися сутички між протестувальниками і правоохоронцями. У поліції заявили про сімох постраждалих правоохоронців. У свою чергу протестувальники повідомили про 11 постраждалих активістів.

Загалом за опір поліції було затримано понад 100 осіб. Розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

У поліції також заявили, що під час слідчих дій на території наметового містечка під Верховною Радою вилучено 9 гранат РГД-5, запали, «коктейлі Молотова» та 5 димових мін.

Перші намети біля парламенту встановили 17 жовтня минулого року, під час акції на підтримку так званої Великої політичної реформи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-