У МВС назвали кількість затриманих та знайденої під Радою зброї

У МВС назвали кількість затриманих та знайденої під Радою зброї

Укрінформ
Після подій під Верховною Радою вранці 3 березня, де проводяться слідчі дії в рамках двох кримінальних проваджень, наразі затримано, а також запрошено для дачі пояснень 101 особу.

Про це повідомляє у Facebook радник глави МВС Зорян Шкіряк.

"Під час огляду вже знайдено понад 10 предметів, схожих на бойові гранати Ф-1 та РГД-5, пляшки з запалювальною сумішшю, металеві палиці (для нападу на поліцейських), ножі та ін. Будуть проведені відповідні експертизи для з'ясування всіх обставин та встановлення походження цих предметів. Наразі затримано, а також запрошено для дачі пояснень 101 особу. Серед постраждалих четверо правоохоронців та кілька "мирних протестувальників". Їм надано необхідну допомогу", - написав Шкіряк.

Він уточнив, що наразі ситуація в середмісті Києва спокійна і перебуває під повним контролем правоохоронних органів, під Верховною Радою продовжують працювати слідчі, здійснюючи документування.

Читайте також: Поліція оточила намети під Радою, Маріїнський парк прибирають трактори

Як повідомлялося, у Києві під Верховною Радою вранці 3 березня правоохоронці знесли наметове містечко, постраждали 6 мітингувальників та 4 поліцейських. Правоохоронці затримали 50 учасників сутичок.

Слідчі дії під Радою проводяться в рамках проваджень щодо спроби захоплення Жовтневого палацу та стосовно подій 27 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-