Крищенко розповів, у яких справах проводять слідчі дії під Радою

Крищенко розповів, у яких справах проводять слідчі дії під Радою

Відео
Укрінформ
Поліція проводить слідчі дії під Верховною Радою у рамках двох кримінальних проваджень, одне з яких відкрито за фактом спроби захоплення Міжнародного центру культури і мистецтв (Жовтневого палацу), а інше стосовно подій 27 лютого біля стін ВР.

Про це повідомив начальник столичної поліції Андрій Крищенко, інформує департамент комунікації Національної поліції України.

«Ми проводимо слідчі дії, як вказано в постанові. Будемо вилучати предмети, які використовувалися для нападу на поліцейських, нанесення тілесних ушкоджень. Візуально – зараз працюють вибухотехніки – є споряджені гранати. Їх теж будуть вилучати, а також будемо вилучати речі, які проходять за іншими кримінальними провадженнями», – зазначив Крищенко.

Читайте також: Поліція: під Радою постраждали шестеро мітингувальників та четверо копів

Він додав, що слідчі працюють у кримінальних провадженнях, одне з яких відкрито за фактом спроби захоплення Міжнародного центру культури і мистецтв (Жовтневого палацу), а інше – ca подіями 27 лютого біля стін ВР.

Як повідомлялося, у Києві під Верховною Радою вранці 3 березня правоохоронці знесли наметове містечко, постраждали 6 мітингувальників та 4 поліцейських. Правоохоронці затримали 50 учасників учасників сутичок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-