Супрун вимагає пояснити, що Крисін робить у дитячому відділенні Інституту серця

Супрун вимагає пояснити, що Крисін робить у дитячому відділенні Інституту серця

Укрінформ
В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун закликала керівництво Інституту серця у Києві пояснити, що робить у дитячому відділенні Інституту Юрій Крисін, який є фігурантом справи про вбивство журналіста В’ячеслава Веремія.

Про це вона повідомила у Facebook.

«Те, що у дитячому відділенні вроджених вад серця в Інституті серця серед дітей, які там лікуються, перебуває дорослий (!) неодноразово судимий і обвинувачуваний за організацію вбивства (!!!) чоловік Юрій Крисін - неприйнятно», - написала Супрун.

Читайте також: Вбивство Веремія: причетного Крисіна “вмили” зеленкою в Інституті серця

Вона закликала директора Інституту серця Бориса Тодурова роз’яснити ситуацію.

Нагадаємо: 26 лютого активісти та учасники руху «Небайдужі» прийшли у дитяче відділення Інституту серця у Києві, де, як з'ясувалось, перебуває учасник озброєного нападу на журналіста В’ячеслава Веремія - Юрій Крисін.

Читайте також: Як “тітушковод” Крисін в дитячому відділенні від правосуддя ховався

Там учасники облили його зеленкою.

Як пише на своїй сторінці у Фейсбук пише волонтер Роман Сініцин, Крисіна нібито “прилаштував” в дитяче відділення Інституту Максим Івасенко - чоловік заввідділу Ірини Аксьонової.

Крисін є фігурантом справи про вбивство журналіста В’ячеслава Веремія, яке сталось у період Євромайдану, в ніч на 19 лютого 2014 року поруч із Софійською площею в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-