Суд арештував майно Труханова

Суд арештував майно Труханова

Фото
Укрінформ
Солом'янський районний суд Києва наклав арешт на майно Одеського міського голови Геннадія Труханова.

Про це розповіла "Українській правді" 26 лютого суддя-спікер Солом'янського суду Марія Зелінська.

За її словами, до суду надходили відповідні клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури і НАБУ щодо арешту майна мера Одеси та його заступника Павла Вугельмана.

Зелінська підтвердила, що суд ухвалив рішення щодо арешту майна Труханова. Що ж до Вугельмана, то, за словами судді-спікера, засідання суду в цьому клопотанні було закритим, тому "інформація щодо розгляду і результатів не може бути надана судом".

Судове засідання у справі Геннадія Труханова / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, 14 лютого НАБУ повідомило про затримання в аеропорту "Бориспіль" Геннадія Труханова і його заступника Павла Вугельмана, яких підозрюють у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем.

Солом'янський райсуд 15 лютого обрав Труханову та Вугельману запобіжні заходи у вигляді особистої поруки народних депутатів.

Читайте також: Суд залишив запобіжний захід Труханову без змін

13 лютого детективи НАБУ і прокурори САП повідомили про підозру чотирьом посадовцям мерії Одеси, у тому числі  чинному меру, ще трьох людей затримали. За версією НАБУ, ці особи причетні до схеми із заподіяння збитків місцевому бюджету Одеси - у вересні 2016 року Одеська міськрада придбала будівлю, яка раніше входила до цілісного майнового комплексу заводу "Краян", за 185 мільйонів гривень у приватної структури, яка на початку 2016 року сама придбала цей комплекс на аукціоні, організованому ліквідатором держпідприємства, за 11,5 мільйона гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-