Бійця

Бійця "Донбасу", який стріляв у копа, посадили під домашній арешт

Укрінформ
Апеляційний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на два місяці для бійця батальйону "Донбас" Олександра Федорченка, який 15 лютого стріляв біля Солом’янського райсуду Києва, поранивши поліцейського.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив адвокат Федорченка Дмитро Біловчук.

"Апеляційний суд Києва обрав запобіжний захід Олександру Федорченку у вигляді домашнього арешту строком на два місяці, тобто до 15 квітня, з дня затримання", - сказав він.

Біловчук додав, що Федорченка відпустили на поруки депутатів Павла Костенка, Володимира Парасюка та Семена Семенченка.

Як повідомляв Укрінформ, 15 лютого під час обрання запобіжного заходу меру Одеси Геннадію Труханову у подвір'ї Солом'янського райсуду відбулися сутички між представниками добровольчих батальйонів, націоналістичних організацій і правоохоронців. Під час бійки один із правоохоронців отримав кульове поранення.

Читайте також: Суд пояснив, чому звільнив з-під варти підозрюваного у пораненні копа

19 лютого міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що суддя Шевченківського райсуду відпустив з-під варти чоловіка, який поранив поліцейського під час охорони суду.

Аваков висловив обурення таким рішенням суду і заявив, що ініціюватиме проект постанови Кабміну про припинення функцій охорони судових установ з боку Нацполіції і Нацгвардії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-