Запобіжний захід Труханову: суд призначив дату розгляду апеляції САП

Запобіжний захід Труханову: суд призначив дату розгляду апеляції САП

Укрінформ
Апеляційний суд Києва призначив розгляд поданих САП апеляційних скарг на запобіжні заходи меру Одеси Геннадію Труханову і його заступнику Павлу Вугельману на 26 лютого.

Про це у коментарі Укрінформу повідомила керівник прес-служби суду Тетяна Геведзе.

"Стосовно Труханова дата - це 26 лютого, 15:30, суддя Валерій Лашевич. Вугельман - 26 лютого, 12:10, суддя Іван Рибак", - сказала Геведзе.

Як повідомляв Укрінформ, 13 лютого детективи НАБУ і прокурори САП повідомили про підозру чотирьом посадовцям мерії Одеси, у тому числі чинному міському голові Геннадію Труханову та його заступнику Павлу Вугельману, ще трьох людей затримали. За версією НАБУ, ці особи причетні до схеми із завдання збитків місцевому бюджету Одеси - у вересні 2016 року Одеська міськрада придбала будівлю, яка раніше входила до цілісного майнового комплексу заводу "Краян", за 185 млн грн у приватної структури, яка на початку 2016 року сама придбала цей комплекс на аукціоні, організованому ліквідатором держпідприємства, за 11,5 мільйона гривень.

Читайте також: Суд назвав дату, коли розгляне відсторонення Труханова

14 лютого НАБУ повідомило про затримання в аеропорту "Бориспіль" Труханова і Вугельмана, яких підозрюють у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем.

Під час засідання Солом'янського райсуду 15 лютого поточного року Труханову та Вугельману судді обрали запобіжні заходи у вигляді особистої поруки народних депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-