Розстріл Майдану: Горбатюк заявляє про звуження кола підозрюваних

Розстріл Майдану: Горбатюк заявляє про звуження кола підозрюваних

Укрінформ
Особи, які скоїли перші вбивства на Майдані у Києві у січні 2014 року, досі не встановлені, проте слідство триває і у ньому вже є певні поступки.

Про це заявив начальник департаменту спецрозслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк на брифінгу щодо результатів розслідування вбивств та інших злочинів під час Майдану, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дійсно, маємо ситуацію, що перші вбивства (на Майдані - ред.) на сьогодні не розкриті, тобто не встановлені особи, які їх вчинили на той час. Слідство не зупиняється, рухається, і за результатами проведених експертиз, оперативно-розшукових заходів, гласних слідчих дій є поступки стосовно звуження кола підозрюваних, зокрема визначення за одним із фактів убивств підрозділу, працівники якого підозрюються у застосуванні зброї", -  зазначив Горбатюк.

Читайте також: Торік до суду направили 32 звинувачення у справах Майдану - Горбатюк

Він додав, що робота "залишає таки надію, що цей злочин буде розкритий", хоча плин часу це ускладнює.

Горбатюк уточнив, що удеться про вбивства протестувальників у січні 2014 року.

Як повідомлялося, в Україні 20 лютого відзначається День Героїв Небесної сотні.

Небесною сотнею називають загиблих у Києві під час подій Революції Гідності у грудні 2013-го - лютому 2014 року. Тоді загинули 98 людей. Всього загиблими під час Революції Гідності вважаються 108 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-