Порошенко відкрив виставку проектів Меморіалу Героїв Небесної Сотні

Порошенко відкрив виставку проектів Меморіалу Героїв Небесної Сотні

Відео
Укрінформ
Наступного вівторка, 20 лютого, журі оголосить результати конкурси щодо проекту будівництва Меморіалу Героїв Небесної Сотні, а у червні - Музею Революції Гідності.

Про це заявив Президент Петро Порошенко, виступаючи на публічній виставці проектів міжнародного відкритого архітектурного конкурсу на кращу пропозицію Меморіалу Героїв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"20 лютого 2018 року авторитетне журі визначить проект-переможець в номінації "Меморіал Героїв", а у червні – оголосить результати конкурсу "Музей Революції Гідності", - зазначив глава держави.

Президент відвідав презентацію проектів Меморіалу Героїв Небесної Сотні / Фото: http://www.president.gov.ua

За його словами, на участь у конкурсі наразі надійшло більше 60 заявок із 12 країн світу та з України, а технічний комітет конкурсу відповідно до міжнародної практики відібрав 28 робіт у двох номінаціях — і для меморіалу, і для музею.

Порошенко розповів, що відсьогодні на Майдані Незалежності в Києві розміщено виставку, яка демонструє дев'ять проектів  на кращу пропозицію Меморіалу Героїв Небесної Сотні.

Він підкреслив, що всі проекти — анонімні й люди самостійно визначатимуться, який із них найкращий та гідний, аби бути втіленим у життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-