Саакашвілі розповів, як за ним у готель

Саакашвілі розповів, як за ним у готель "прийшли автоматники"

Фото
Укрінформ
Екс-глава Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі заявляє, що у київському готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv він перебував за запрошенням "групи іноземців" під час нібито спроби його затримання невідомими.

Про це він заявив під час прес-брифінгу під готелем, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я зранку приїхав пити чай із групою іноземців - моїх друзів, поговорити про ситуацію, яка склалася навколо мене", - сказав Саакашвілі.

За його словами, охорона готелю повідомила йому про те, що "група автоматників" зайшла у фойє готелю і спробувала проникнути до ліфту. Саакашвілі стверджує, що після того, як невідомі не змогли пред'явити охороні готелю документи, що засвідчують особу, їх видворили з готелю.

Саакашвілі також заявив, що зараз він проживає біля Московської площі у Голосіївському районі Києва. "З Костьольної, до речі, я вже з'їхав, бо це був офіс і там ми не могли дозволити собі далі жити", - сказав він.

Читайте також: Силовики заявляють, що не посилали "Альфу" до Саакашвілі

Як повідомлялося, раніше соратники Саакашвілі заявили про спроби спецназівців затримати політика у київському готелі. Зокрема, за словами одного з лідерів партії "Рух нових сил" Юрія Дерев'янка, спецназівці сказали, що приїхали на вимогу прикордонної служби.

Водночас у Держприкордонслужбі та СБУ заявили, що не спрямовували "Альфу" до готелю, де перебуває Саакашвілі.

Фото: Володимир Тарасов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-