Двом підозрюваним у вбивстві київських правоохоронців продовжили арешт

Двом підозрюваним у вбивстві київських правоохоронців продовжили арешт

Укрінформ
Дарницький райсуд Києва продовжив ще на 2 місяці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Андрію Романюку і Євгену Кошелюку, яких підозрюють у вбивстві двох правоохоронців у ніч проти 4 травня 2015 року.

Як повідомила у коментарі Укрінформу адвокат Маріон Матсула, відповідне рішення ухвалила суддя Тетяна Щасна.

"Романюку і Кошелюку продовжили термін тримання під вартою на два місяці - до 6 квітня", - сказав він, додавши, що, таким чином, вони перебувають у СІЗО майже три роки з моменту їх затримання у 2015 році.

При цьому адвокат уточнив, що інші фігуранти цієї справи - Микола Мнишенко та Дмитро Ситніков мають запобіжні заходи у вигляді особистого зобов'язання, а Віта Заверуха - запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 1,5 млн грн.

За словами Матсула, Дарницький райсуд столиці почав слухати справу його підзахисних. Прокурор уже зачитав половину обвинувального акта.

Читайте також: Винуватця ДТП, в якій загинула сестра Ноздровської, залишили за гратами

Підозрюваним інкримінують умисне вбивство, насильство над працівником правоохоронного органу і тероризм. Євгену Кошелюку загрожує довічне позбавлення волі, водночас Андрію Романюку - ув'язнення сроком на 15 років, оскільки на момент вчинення злочину він був неповнолітнім.

Як повідомлялося, Заверуха, Романюк, Кошелюк, Ситников і Мнишенко підозрюються у нападі на автозаправну станцію в Києві, пораненні працівника АЗС, крадіжці з каси трохи більше 800 гривень і вбивстві двох співробітників полку міліції спецпризначення і пораненні ще трьох, які їх переслідували після інциденту на АЗС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-