Суспільному мовленню – рік: у Наглядовій раді розповіли про

Суспільному мовленню – рік: у Наглядовій раді розповіли про "болючий етап"

Фото
Укрінформ
Наглядова рада ПАТ "НСТУ" заявляє, що наразі у реформі Суспільного мовлення триває базовий процес: вибудовується структура, уніфікуються програмна політика і професійні стандарти.

Таке переконання висловила голова Наглядової ради Тетяна Лебедєва під час прес-конференції в Укрінформі, присвяченої першій річниці створення UA: Суспільне мовлення.

"Сьогодні непересічна дата - рік від дня реєстрації ПАТ "НСТУ". Реформа почалась. Трохи більше півроку, як працює нова команда. Чи відбувається все без помилок? Мабуть, ні, але процес триває. Зараз триває дуже важливий базовий процес. Він не дуже відчутний поки що в ефірі, але це саме ті зміни, без яких потім зміни в ефірі неможливі. Приводиться до ладу структура, уніфікуються і програмна політика, і професійні стандарти, випрацьовуються принципи вертикальної і горизонтальної взаємодії. Тобто такі процеси, на грунті яких потім будуватимуться і нова програмна політика, і взагалі принципи роботи Суспільного телебачення, які вже побачать наші глядачі", - сказала Лебедєва.

Вона зазначила, що дуже важко оцінювати цей етап, він болючий, і дуже багато маніпуляцій, спекуляцій на окремих випадках. Але і Наглядова рада, і менеджмент ПАТ "НСТУ" рухаються в правильному напрямку, спостерігають за всіма процесами, за чітким дотриманням положень закону, трудового кодексу.

Читайте також: НСТУ організує ярмарок вакансій для скорочених працівників “Суспільного”

"Тобто реформа поки що рухається в обраному напрямку", - підкреслила голова Наглядової ради.

Водночас Лебедєва закликала людей, зокрема й тих, хто говорить про "зраду", якщо вони мають конструктивні пропозиції і зауваження, надсилати їх для розгляду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-