Жодних замахів на Януковича під час Майдану не було - свідок

Жодних замахів на Януковича під час Майдану не було - свідок

Укрінформ
Жодних замахів на екс-президента Віктора Януковича в листопаді 2013 - лютому 2014 року не було.

Про це повідомив працівник Управління державної охорони, один зі свідків у судовому процесі про державну зраду Віктора Януковича під час судового засідання, заявила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган.

"Жодних замахів на президента-втікача В.Януковича і загроз його життю в листопаді 2013 - лютому 2014 року не було. Це під час допиту в Оболонському райсуді підтвердив співробітник УДО", - написала вона.

Читайте також: Суд у справі Януковича заборонив зйомку свідчень військових УДО

Раніше захист екс-президента заявляв про загрози життю Віктору Януковичу під час масових протестів у Києві в листопаді 2013 - лютому 2014 року.

Як повідомляв Укрінформ, в Оболонському райсуді продовжується судове засідання у справі про держзраду екс-президента Януковича. Наразі триває допит свідків зі сторони обвинувачення.

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-