Українців попереджають про сильні снігопади, хуртовини та ожеледицю

Українців попереджають про сильні снігопади, хуртовини та ожеледицю

Карта
Укрінформ
В Україні у четвер, 18 січня, прогнозується сильний мокрий сніг, хуртовини, на дорогах ожеледиця, пориви вітру до 20 м/с.

Про це повідомляє Український гідрометцентр на своїй сторінці у Facebook

"Завтра в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Київській, Чернігівській та Сумській областях складні погодні умови: сильний мокрий сніг, часом з дощем, хуртовини, місцями дуже сильні опади, налипання мокрого снігу, у південних і центральних областях місцями ожеледь; на решті території невеликий мокрий сніг. На дорогах країни ожеледиця. Вітер південно-східний, на Правобережжі північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, в Одеській, Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях місцями 25-28 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; у південній частині протягом доби 0-5° тепла", - йдеться у повідомленні.

У Києві завтра очікуються складні погодні умови: сильний мокрий сніг, хуртовини, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°.

Читайте також: Усі губернатори запевняють, що до “великого снігу” готові

Завтра у Львові невеликий мокрий сніг. Пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°.

18 січня в Одесі опади, місцями сильні. Пориви вітру 15-20 м/с, місцями 25-28 м/с, подекуди ожеледь, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 3-5° тепла, вдень +4..+6°.

Завтра в Дніпрі протягом доби невеликий мокрий сніг з дощем. Пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.

У Харкові у четвер невеликий мокрий сніг, вдень з дощем. Пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°.

У Карпатах пройде невеликий сніг. Пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-