Університет ім. Шевченка не єдиний перевів студентів на

Університет ім. Шевченка не єдиний перевів студентів на "дистанційку" - МОН

Укрінформ
Вищі навчальні заклади самостійно приймають рішення про організацію навчального процесу, зокрема про впровадження дистанційного навчання.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі Міністерства освіти та науки.

"Згідно із законом університети автономні і мають право визначати форму навчання. Там (в КНУ ім. Шевченка - ред.) попередили студентів. Вони надали інформацію, що це не вплине на якість начального процесу, за рахунок того, що буде продовжено навчання влітку. ВНЗ так робили і минулого року, тепер дистанційне навчання ввели через те, що у них не вистачає коштів на опалення, оскільки підвищилися тарифи", - сказали в прес-службі відомства.

Читайте також: В університеті ім. Шевченка пояснили, чому пішли на “двомісячні канікули”

Раніше повідомлялося, що Київський національний університет ім. Т.Шевченка зробив офіційну заяву у зв'язку з інформацією у ЗМІ про "розпуск студентів університету на двомісячні канікули". Згідно з інформацією на офіційному сайті вишу з 24 січня по 28 лютого факультети та інститути Київського національного університету ім. Т.Шевченка планують проведення навчальних та виробничих практик поза межами університету.

Графік навчального процесу на 2017/2018 навчальний рік розроблено з урахуванням пропозицій студентського самоврядування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-