Адвокат Януковича шукає свідків через Facebook

Адвокат Януковича шукає свідків через Facebook

Укрінформ
Адвокати запрошують бажаючих розповісти про події Революції Гідності у 2013-2014 роках.

Відповідну інформацію оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук адвокат Віталій Сердюк, який представляє інтереси екс-президента Віктора Януковича.

"Ми просимо відгукнутися всіх, хто готовий допомогти встановити істину і розповісти народу України правду про події 2013-2014 років", - написав він.

Сердюк повідомив, що захист Януковича цікавить інформація про організаційну структуру Штабу національного опору, підпорядкованості бійців самооборони політичним лідерам Євромайдану, наявності зброї на Майдані та закликів використовувати її, стрілянину з приміщень консерваторії та готелю "Україна". Також адвокати екс-президента хочуть дізнатися про розмови лідерів Майдану та їхні плани захопити владу тощо. Сердюк обіцяє конфіденційність звернень. 

Читайте також: "Рветься" на суд по скайпу: адвокат зустрівся з Януковичем у Росії

Як відомо, в Оболонському райсуді столиці слухається справа за обвинуваченням екс-президента Януковича у держзраді. Суд ухвалив рішення про початок  заочного засудження Януковича  29 червня 2017 року.

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-