Справа чотирьох

Справа чотирьох "екс-беркутівців" вже у суді

Укрінформ
Департамент спецрозслідувань Генпрокуратури направив до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно чотирьох колишніх співробітників столичного спецпідрозділу міліції "Беркут".  

Про це інформує прес-служба відомства.

"Направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно чотирьох колишніх співробітників столичного спецпідрозділу міліції "Беркут", які тривалий час розшукувалися і в минулому році були затримані за підозрою у перевищенні влади та побитті 18 активістів громадського руху "Автомайдан" і сторонніх громадян у ніч з 22 на 23 січня 2014 року на вулицях Щорса та Грушевського у місті Києві, що також супроводжувалося пошкодженням їх автомобілів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Суд дозволив заочне розслідування щодо екс-глави СБУ Якименка

Підозрюваним інкримінуються службові підроблення рапортів та надання завідомо неправдивих показань, поєднаних з обвинуваченням активістів у тяжких злочинах, на підставі яких їх було затримано, притягнуто до кримінальної відповідальності за нібито хуліганські дії та арештовано.

Дії обвинувачених кваліфіковано за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 365, ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 384 КК України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-