Жінку-таксиста, яка зникла на Черкащині, знайшли мертвою - Аброськін

Жінку-таксиста, яка зникла на Черкащині, знайшли мертвою - Аброськін

Укрінформ
Жінку-таксиста Ірину Чуприну, яка зникла між 7 та 8 січня на Черкащині, знайдено мертвою, підозрюваного в її вбивстві затримано.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник глави Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

"Черкаси. В ніч з 7 на 8 січня цього року донька, 1999 р.н., втрачає зв’язок із матір’ю, 1976 р.н., яка працює водієм таксі, та звертається до поліції. Підрозділи кримінальної поліції Черкас переводяться на посилений режим задля пошуку зниклої жінки. В результаті комплексу проведених заходів знайдений автомобіль жінки. Пізніше встановлений підозрюваний у скоєнні вбивства. Сьогодні він був затриманий. Кілька годин тому знайдений труп потерпілої в лісосмузі. Двадцятирічний покидьок при скоєнні вбивства, з його слів, «був дуже п’яним та зарізав жінку ножем», - написав Аброськін.

Він також висловив співчуття родині вбитої жінки.

Як повідомлялося, до правоохоронців Черкаського відділу поліції звернулася місцева жителька із заявою про зникнення своєї матері - таксиста одного із перевізників у місті Черкаси. Донька розповіла, що мама 7 січня 2018 року виїхала на автомобілі Mercedes Vito білого кольору та 8 січня  у звичний період часу на зв'язок не вийшла. 

Терміново на території обслуговування Черкаської області було введено в дію оперативний план "Перехоплення". Працівники поліції відшукали автомобіль, але жінки там не виявили. 

Читайте також: Зникнення жінки-таксиста: черкаська поліція не підтверджує жахливу знахідку

Таксист Ірина Чуприна востаннє виходила на зв’язок з близькими о 19:45 напередодні зникнення. Близько 4-ї ранку 8 січня у Черкасах біля дитячого парку "Казка" вона взяла двох чоловіків, яким треба було їхати до м.Сміла. Відтоді місцезнаходження жінки  було невідоме.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-