Смертельна ДТП у Києві: чиновнику МВС продовжили арешт на два місяці

Смертельна ДТП у Києві: чиновнику МВС продовжили арешт на два місяці

Фото
Укрінформ
Суд продовжив на два місяці строк тримання під вартою для 35-річного начальника сервісного центру МВС Володимира Найди, який 13 листопада влаштував ДТП у Києві, в результаті якої загинула людина.

Про це інформує прес-служба столичної прокуратури. 

“Шевченківський районний суд міста Києва підтримав клопотання столичної прокуратури та продовжив на 2 місяці строк тримання під вартою для 35-річного водія, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду на вул. Стеценка у Києві. Згідно з ухвалою суду, термін тримання під вартою підозрюваного продовжено до 11.03.2018 включно”, - зазначили у прес-службі.

Як повідомлялося, ввечері 13 листопада на перетині вулиць Стеценка та Туполєва у Києві сталася ДТП за участю працівника сервісного центру 8043 в м. Києві Володимира Найди, авто якого вилетіло на зустрічну смугу та зіткнулося з двома автомобілями. В результаті одна людина загинула, ще одну госпіталізували.

Згодом винуватця смертельної ДТП затримали.

Читайте також: Начальник столичного сервісного центру МВС влаштував криваву ДТП

Прокуратура повідомила працівнику сервісного центру МВС про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження). Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

15 листопада Шевченківський суд обрав запобіжний захід для Найди у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-