Українцям радять утриматися від поїздок до Замбії у зв'язку зі спалахом холери

Українцям радять утриматися від поїздок до Замбії у зв'язку зі спалахом холери

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям утриматися від відвідування столиці Замбії у зв'язку зі спалахом холери.

Про це повідомляється на сайті МЗС. 

“У зв’язку зі спалахом холери в Республіці Замбія, зокрема, в столиці країни м. Лусака, МЗС України рекомендує громадянам України, які планують свої подорожі до Замбії, утриматися від відвідання столиці країни, особливо району «Kwanyama», до нормалізації епідеміологічної ситуації”, - йдеться в повідомленні.

Тим українцям, які вже перебувають у Замбії, МЗС радить виявляти особливу обачність та дотримуватися рекомендацій місцевих органів влади, медичних та інших компетентних служб, а також стежити за останніми новинами.

Читайте також: Надзвичайний стан в Астані: українцям сказали, куди звертатися

У разі виявлення симптомів захворювання або виникнення інших обставин, що вимагають негайного консульського реагування, міністерство рекомендує громадянам України невідкладно звертатися до Посольства України в Південно-Африканській Республіці за номером телефону екстреної допомоги: (0027) 814806707, на адресу електронної пошти: consul_za@mfa.gov.ua або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: +38-044-238-16-57.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-