"Справа рюкзаків": Перший обвинувачений уклав угоду з САП

Укрінформ
Московський районний суд Харкова затвердив угоду між САП та обвинуваченим у так званій справі рюкзаків Володимиром Івановим про визнання винуватості.

Про це пише "Еспресо".

У вироку суду від 21 грудня 2017 року йдеться, що Іванова звинувачували в тому, що він отримав від невідомих осіб завдання виготовити та підробити документи необхідні для участі ТОВ "Дніпровенд" в переговорній процедурі закупівлі рюкзаків в МВС.

Обвинувачений, маючи доступ до статутних документів та до печатки ТОВ "Дніпровенд", роздрукував вказані проекти документів та виконав на них підпис від імені директора фірми та поставив печатку.У подальшому вказані документи були використані при поставці рюкзаків до Центральної бази ресурсного забезпечення МВС України в березні-травні 2015 року.

Читайте також: Суд зняв арешт з майна сина Авакова

Прокурор відмітив, що обвинувачений зобов'язався співпрацювати з правоохоронними органами у виявленні та припиненні інших відомих йому подібних кримінальних правопорушень.

За угодою Іванов, якого звинувачували у підробленні документів, отримав один рік умовно.

Нагадаємо: 26 грудня Солом'янський районний суд Києва відмовився продовжити сину міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександру термін носіння електронного браслета.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-