Адвокати сім'ї Ноздровської мають сумніви щодо версії поліції

Адвокати сім'ї Ноздровської мають сумніви щодо версії поліції

Укрінформ
Захисники сім'ї вбитої Ірини Ноздровської заявили, що мають сумніви щодо правдивості оголошеної слідством версії стосовно причетності до цього убивства. 

Про це зазначили в коментарі телеканалу "112.Україна" адвокати Таміла Ульянова і Олександр Панченко.

"На сьогодні в нас є великі сумніви у версії, яка оголошена слідством, депутатами, експертами, тому що нас, як представників потерпілої, не допустили до матеріалів кримінального провадження. У нас є сумніви. Ми бачимо суперечності з тих фактів, які висловлюють у ЗМІ, які представили правоохоронні органи", - зазначила Ульянова.

Вона додала, що версія слідства не збігається з тими фактами, які відомі адвокатам. "Ми не можемо її виключати (версію слідства - ред.), але з тієї інформації, якою володіємо ми і яку зараз надає в ЗМІ поліція, вона не укладається. Є інші підозрювані", - сказала адвокат.

При цьому вона зазначила, що наразі не може озвучувати свої припущення, оскільки невідомо, чи поліція відпрацювала певних людей у ході слідства.

У свою чергу адвокат Панченко заявив, що наразі робиться усе для усунення захисників родини Ноздровської від матеріалів досудового розслідування.

"Завжди потерпілі співпрацювали з органами досудового розслідування. У нашому випадку під час спілкування з органом досудового розслідування ми вказали, що будемо підтримувати державне обвинувачення у тому випадку, коли будемо впевнені, що особа вчинила вбивство. Після цього до нас почалося незрозуміле ставлення. У нас є дуже багато запитань до органу досудового розслідування, які не вкладаються у ту версію, яка зазначається органом досудового розслідування, і є певні сумніви відносно особи, яку хочуть виставити як убивцю. Ми не впевнені", - сказав він.

Читайте також: Робота у справі Ноздровської триває 24 години на добу - МВС

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської. Відомо, що раніше Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку в селі Демидів 30 вересня 2015 року збив племінник на той момент голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

8 січня правоохоронці затримали та оголосили підозру підозрюваному у вбивстві юриста Ірини Ноздровської.

У поліції поки не називають імені затриманого. При цьому, за даними джерел, підозрюваним у вбивстві Ірини Ноздровської є Юрій Россошанський – батько Дмитра Россошанського, який на смерть збив на автомобілі сестру Ірини Світлану Сапатинську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-