Робота у справі Ноздровської триває 24 години на добу - МВС

Робота у справі Ноздровської триває 24 години на добу - МВС

Укрінформ
Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий закликав експертів утриматися від непрофесійних коментарів щодо справи про вбивство юриста Ірини Ноздровської.

Про це інформує прес-служба МВС.

"Інформація і коментарі про резонансне вбивство Ірини Ноздровської лунають з усіх джерел. Ще немає результатів слідчих дій, ще не готові результати окремих експертиз, а всі "експерти" один поперед одного коментують цю ситуацію. Будемо коментувати лише після офіційних заяв посадових осіб МВС та Нацполіції", - сказав він.

Яровий зазначив, що робота у цій справі триває 24 години на добу. Наразі правоохоронці відновили увесь маршрут руху загиблої у день її зникнення – від метро "Героїв Дніпра" до селища Демидів на Київщині. Поліцейські встановили та опитали всіх шістьох водіїв маршрутних автобусів, які в проміжку з 17:00 до 18:00 рухалися вказаним маршрутом. Крім того, опитані понад тисячу мешканців Демидова.

Читайте також: Підозрюваний у вбивстві Ноздровської співпрацює зі слідством - Аброськін

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло юриста Ірини Ноздровської. Відомо, що раніше вона займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку в селі Демидів 30 вересня 2015 року збив племінник на той момент голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

У поліції не називають ім'я затриманого. Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк лише підтвердив, що затриманий є близьким родичем Дмитра Россошанського. При цьому, за даними джерел, підозрюваним у вбивстві Ноздровської є Юрій Россошанський - батько Дмитра Россошанського.

Фото: УП, ЕЛЬДАРА САРАХМАНА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-