У Різдвяних богослужіннях взяли участь 5 мільйонів громадян - МВС

У Різдвяних богослужіннях взяли участь 5 мільйонів громадян - МВС

Укрінформ
Майже у 14 тисячах храмів по всій Україні відбулися Різдвяні богослужіння, у яких узяли участь близько п'яти мільйонів громадян.

Про це повідомляє прес-служба МВС. 

"В ніч з 6 на 7 січня майже у 14 тисячах храмів по всій країні відбулися богослужіння. Участь у них взяли близько п'яти мільйонів громадян", - цитує прес-служба першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового.

За його словами, безпеку і правопорядок біля храмів забезпечували більше 18 тисяч працівників Нацполіції та Нацгвардії. Ще близько семи тисяч правоохоронців були задіяні до охорони громадського порядку на вулицях.

Читайте також: Різдвяні свята охороняють 7 тисяч рятувальників, напоготові літак та вертоліт

Яровий додав, що у цілому святкові заходи пройшли без суттєвих порушень громадської безпеки та порядку.

«Заходи пройшли без надзвичайних подій. Особовий склад Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби та Держслужби з надзвичайних ситуацій, залучений до служби у різдвяну ніч, зі своїм завданням упорався. Правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі до завершення всіх заходів», - зазначив Яровий.

Він також розповів, що підрозділи ДСНС України здійснили 860 виїздів, а від прикордонного відомства на службі перебувало близько восьми тисяч осіб.

«Працівники Державної прикордонної служби України оформили та пропустили більше 200 тисяч осіб та близько 47 тисяч транспортних засобів. При цьому прикордонники зафіксували 10 спрацювань бази INTERPOL HQ та передали порушників до Нацполіції», - зазначив перший заступник міністра внутрішніх справ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-