З 9 січня стартує реєстрація на пробне ЗНО

З 9 січня стартує реєстрація на пробне ЗНО

Укрінформ
В Україні з 9 січня розпочинається реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Про це повідомляється на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

"Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна самостійно на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Реєстрація триватиме з 9 до 31 січня 2018 року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета: 24 березня з української мови і літератури, а 31 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

В УЦОЯО наголосили, що учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання матимуть можливість ознайомитися з процедурою та зразками тестів, що відповідають вимогам програм ЗНО, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року; виконати пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей; завчасно ознайомитися з організацією роботи пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання; навчитись ефективно розподіляти час на виконання тесту; отримати правильні відповіді та дізнатися результат тестування; оцінити власний ступінь готовності до проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Читайте також: На покращення освітньої інфраструктури МОН виділило понад 1 мільярд

Участь у пробному ЗНО є платною послугою і докладніше про проходження пробного тестування, у тому числі про вартість, можна дізнатися на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-