Ноздровська не заявляла в поліцію про погрози

Ноздровська не заявляла в поліцію про погрози

Укрінформ
Юрист Ірина Ноздровська, тіло якої знайдено 1 січня, не зверталася до правоохоронних органів з повідомленнями про погрози на її адресу.

Про це заявив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитро Ценов учасникам акції, які вимагають покарати вбивць юристки, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ. 

"Начальник управління поліції Київської області зазначив, що потерпіла не зверталася до правоохоронних органів із повідомленнями про те, що їй погрожують", - йдеться у повідомленні.

 Ценов зазначив, що оперативники попередньо дослідили місце злочину та направили тіло загиблої на судово-медичну експертизу. 

«На сьогоднішній день, після огляду місця події, тіло було направлено на судово-медичну експертизу з метою встановлення характеру тілесних пошкоджень, причини смерті. Нами відпрацьовано більш ніж 20 камер, які стоять по шляху маршруту Ірини. Оперативний підрозділ піднятий по тривозі», - сказав він. 

Наразі на місці події слідча група проводить додаткові заходи та слідчі дії.

Як повідомляв Укрінформ, 2 січня під стінами Головного управління Національної поліції України в Київській області зібралася група активістів. Дмитро Ценов запропонував їм створити ініціативну групу, яка матиме можливість ознайомитися з ходом слідства.

1 січня поліція повідомила, що у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло юристки Ірини Ноздровської.

Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри - Світлани Сапатінської, яку в селі Демидів 30 вересня 2015 року насмерть збив племінник глави суду Вишгородського району Дмитро Россошанський. 

Після смертельної ДТП Россошанського спочатку не арештували, а відпустили під домашній арешт. 

У травні 2017 року Россошанського засудили до 7 років ув'язнення, його захист подав апеляцію. 

Читайте також: Доньці та батькам Ноздровської дадуть охорону

27 грудня 2017 року відбулося засідання Апеляційного суду Києва, який відмовив Россошанському в амністії і продовжив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб. 

Керує слідством про вбивство юристки очільник поліції Київської області Дмитро Ценов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-