Доньці та батькам Ноздровської дадуть охорону

Доньці та батькам Ноздровської дадуть охорону

Укрінформ
Доньці та батькам убитої Ірини Ноздровської нададуть охорону.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про відповідне рішення домовилися активісти з керівником управління поліції Київщини Дмитром Ценовим. 

"Сьогодні нам пообіцяли, що зараз їм (доньці та батькам Ноздровської - ред.) буде виділена державна охорона. Це дійсно важливо", - заявила активістка Лідія Гончаренко.

Друге, до чого домовилися, за її словами, створити групу в кількості 10 осіб за участю фахівців - юристів, адвокатів, які будуть контролювати процес і виступати арбітрами в цій ситуації. 

Читайте також: Активістів просять створити ініціативну групу у справі вбивства Ноздровської

"Щоб кожного дня був звіт і справа була розкрита і незаангажована", - заявила активістка.

Як повідомлялося, 1 січня 2018 року поліція повідомила, що у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло юристки Ірини Ноздровської.

30 грудня Вишгородське управління поліції оголосило Ноздровську в розшук. У повідомленні зазначалося, що вона зникла близько 16:00 29 грудня.

Донька Ноздровської повідомляла про зникнення матері. За її словами, Ірина зникла 29 грудня, поїхавши на роботу, з якої не повернулася. Востаннє зв'язок з нею родичі мали близько 17:00. 

Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри - Світлани Сапатінської, яку в селі Демидів 30 вересня 2015 року насмерть збив племінник глави суду Вишгородського району Дмитро Россошанський. 

Після смертельної ДТП Россошанського спочатку не заарештували, а відпустили під домашній арешт. 

У травні 2017 року Россошанського засудили до 7 років ув'язнення, його захист подав апеляцію. 

27 грудня 2017 року відбулося засідання Апеляційного суду Києва, який відмовив Россошанському в амністії і продовжив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-