Шуфричу-молодшому дали рік умовно

Шуфричу-молодшому дали рік умовно

Укрінформ
Нестора Шуфрича-молодшого, який у серпні скоїв ДТП у Києві, засудили до року умовного покарання.

Про це у Facebook повідомив адвокат потерпілого Олексія Мельниченко В'ячеслав Лисенко.

"Сьогодні відбулося останнє засідання у судовому процесі над Нестором Шуфричем-молодшим. В цій справі я захищав інтереси потерпілого Олексія Мельниченка... Вердикт суду: визнати Шуфрича винним у вчиненні правопорушення, призначити покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки і звільнити від відбування основного покарання з відстрочкою на один рік", - написав він.

За словами адвоката, умови, що полегшують вину, Шуфрич-молодший виконав. "Покарання, яке він отримав, в даній ситуації за законом є максимально суворим", - додав Лисенко.

Шуфрич-молодший попросив суд врахувати його каяття і заявив, що вважає себе винуватим у цьому інциденті: "На жаль, він стався. Прошу не садити мене у в'язницю".

Читайте також: Суд заборонив Шуфричу-молодшому два місяці сідати за кермо

Нагадаємо, 26 серпня Нестор Шуфрич-молодший, керуючи автомобілем Bentley, на пішохідному переході скоїв наїзд на Мельниченка. Олексій отримав травми, які були класифіковані як тяжкі тілесні ушкодження.

За чотири місяці потерпілий пережив кілька операцій, у тому числі на головному мозку, пройшов реабілітаційний курс. Між сторонами було укладено мирову угоду, в результаті яко Олексію виплатили моральну і матеріальну шкоду в розмірі одного мільйона гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-