ДБР ініціює проведення конкурсів на посади директорів теруправлінь

ДБР ініціює проведення конкурсів на посади директорів теруправлінь

Укрінформ
Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба ініціює проведення конкурсних відборів на посади директорів територіальних управлінь та у центральному апараті ДБР.

Про це інформує прес-служба відомства у Facebook.

“Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба звернувся до голови комісії з проведення конкуру на зайняття окремих посад в Бюро Романа Майданика з проханням оголосити та провести конкурсні відбори на посади директорів семи територіальних управлінь та на десять посад центрального апарату Бюро”, - йдеться у повідомленні.

Як уточнили у ДБР, йдеться про посади керівників трьох управлінь організації досудових розслідувань; чотирьох управлінь оперативного підрозділу, а також керівника та двох головних спеціалістів управління внутрішнього контролю.

Читайте також: Призначення Труби: антикорупціонери судяться з конкурсною комісією

Зазначається, що оголошення конкурсу стало можливим після погодження Кабінетом міністрів організаційної структури Державного бюро розслідувань, до складу якої входять 15 управлінь та 4 самостійні відділи центрального апарату, 7 територіальних управлінь.

Державне бюро розслідувань - це правоохоронний орган, який розслідуватиме злочини, скоєні правоохоронцями, суддями та високопосадовцями - за винятком справ, підслідних Національному антикорупційному бюро. ДБР остаточно перебере на себе функцію досудового слідства від прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-