Стець обіцяє більше роликів про Україну на світових телеканалах

Стець обіцяє більше роликів про Україну на світових телеканалах

Укрінформ
Наступного року кількість роликів про Україну, що демонструються на світових каналах та на інтернет-ресурсах, планується збільшити.

Про це міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив під час прес-конференції в Укрінформі, присвяченій аналізу роботи МІП за рік.

"Ми знайшли можливим, і зараз ролики про Україну "крутяться" на телеканалі CNN... На наступний рік ми плануємо збільшити кількість (роликів - ред.) і в інтернет-ресурсах, і в інформаційних медіа, і в соцмедіа, і, в тому числі, на світових телеканалах, таких як CNN, -  ще більше інформації про Україну", - сказав Стець.

Читайте також: Стець презентував в Укрінформі звіт діяльності за рік

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство інформаційної політики України запустило 30-секундний рекламний ролик про Україну в кабельній новинній сітці CNN.

При МІП створена Міжвідомча комісія з питань популяризації України, постановою КМУ від 7 червня 2017 року за №467 у рамках реалізації Концепції популяризації України у світі та просування інтересів України у світовому інформаційному просторі, схваленої урядом 11 жовтня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-