Саакашвілі прийшов на допит до ГПУ

Саакашвілі прийшов на допит до ГПУ

Оновлено
Укрінформ
Лідер «Руху нових сил» Міхеїл Саакашвілі прийшов до Генеральної прокуратури на допит у рамках розслідування своєї справи.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу

"Я офіційно отримав повістку, виконав вимогу цієї повістки. Тому я тут. Я буду виконувати всі вимоги закону", - сказав Саакашвілі.

Він також зауважив, відповідаючи на запитання журналістів, що зіткнення під Жовтневим палацом, які стались у неділю - це була провокація ФСБ. 

Саакашвілі наголосив, що категорично проти нових майданів в Україні.

"Я проти будь-якого любого появу насильства. Україні не потрібні майдани", - сказав він. 

Читайте також: Фріз виступає за екстрадицію Саакашвілі

Як повідомляв Укрінформ, прихильники "Руху нових сил" у неділю здійснили спробу штурму Міжнародного центру культури і мистецтв в Києві.

11 грудня Печерський райсуд Києва залишив клопотання прокуратури про цілодобовий домашній арешт екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі без задоволення.

Сторона обвинувачення виступала з клопотанням про цілодобовий домашній арешт Саакашвілі строком на 2 місяці за місцем його проживання на вул. Костьольна у м. Києві.

Правоохоронці затримали Саакашвілі 8 грудня у Києві. Йому інкримінують сприяння учасникам злочинних організацій та приховування їх злочинної діяльності (ч. 2. ст. 256 Кримінального кодексу України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-