Прихильники Саакашвілі йдуть штурмом на Жовтневий палац

Прихильники Саакашвілі йдуть штурмом на Жовтневий палац

Фото
Укрінформ
Екс-голова Одеської ОДА, керівник "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі заявив про плани оранізувати штаб у приміщенні Міжнародного центру культури і мистецтв (МЦКМ).

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, заклик прозвучав під час так званого віча на Майдані Незалежності.

Прихильники Саакашвілі попрямували до МЦКМ. Будівля оточена бійцями Нацгвардії, вони не пропускають всередину учасників акції. За словами правоохоронців, зараз у МЦКМ йде вистава для дітей до Дня Святого Миколая. Мітингувальники ж закликають до штурму.

Перед цим організатори акції повідомили про плани встановити символічні барикади навколо приміщень парламентських комітетів, а також біля Верховної Ради. За словами  прихильників Саакашвілі, це будуть  штаби "громадського контролю".

Як повідомляв Укрінформ, прихильники очолюваного Саакашвілі "Руху нових сил" пройшли маршем центром Києва і влаштували на Майдані Незалежності так зване віче. За даними поліції, в акції взяли участь близько двох тисяч осіб.

Читайте також: Поліція нарахувала близько 2 тисяч учасників акції "Руху нових сил"

Минулої неділі прихильники Саакашвілі під час маршу заблокували відвідувачів магазину Roshen, а в іншому магазині Roshen на Хрещатику побили вітрини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-