Синоптики на неділю обіцяють дощ та мокрий сніг

Синоптики на неділю обіцяють дощ та мокрий сніг

Укрінформ
В Україні у неділю, 10 грудня, по всій території пройде дощ та мокрий сніг.

Про це повідомляє Український гідрометцентр на своїй сторінці у Facebook.

“10 грудня у західних, Житомирській та Вінницькій областях сніг, мокрий сніг, вночі в Карпатах сильний сніг; температура вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°, в Карпатах протягом доби 4-9° морозу. На решті території дощ та мокрий сніг, місцями сильні опади; температура вночі 0-5° тепла, вдень 6-11°, у північних областях 0-5° тепла. На Правобережжі налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с", - йдеться у повідомленні.

У Києві очікується вдень помірний дощ з переходом в мокрий сніг, вдень налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Температура вночі та вдень 1..3°.

У Львові в неділю прогнозується сніг та мокрий сніг (вночі місцями сильний, вдень невеликий). Вітер поривчастий. Вночі -2..-4°, вдень 0..-2°.

В Одесі 10 грудня вночі без опадів, вранці та вдень дощ з мокрим снігом. Вітер поривчастий. Температура протягом доби близько 5°.

Читайте також: В Україні через негоду знестумлені 84 населених пункти

У Дніпрі сьогодні буде вітряно. Вночі без істотних опадів, вдень дощ. Температура вночі 5..7°, вдень 8..10°.

У Харкові вдень дощитиме. Вітер поривчастий. Вночі 2..4°, вдень 7..9°.

У Карпатах 10 грудня сніг - вночі сильний, вдень невеликий. Вітер поривчастий. Також ймовірні налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини. Температура вночі -5..-10, вдень -3..-8°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-