Охорону будівлі ізолятора СБУ, де перебуває Саакашвілі, посилили

Охорону будівлі ізолятора СБУ, де перебуває Саакашвілі, посилили

Укрінформ
Охорону будівлі ізолятора тимчасового тримання СБУ в Аскольдовому провулку в Києві, куди привезли раніше затриманого Міхеїла Саакашвілі, посилюють силами Національної гвардії та поліції.

Активістів, які прийшли підтримати екс-президента Грузії, від території ізолятора відмежовує кордон поліції, а до самого ізолятора під'їхала низка автобусів Нацгвардії й інших військових машин, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Також до затриманого Саакашвілі намагається потрапити адвокат Павло Богомазов. За його словами, раніше до ізолятора СБУ мали прийти два інших адвоката, проте чи вдалося їм потрапити до Саакашвілі чи поспілкуватися зі слідчими невідомо, оскільки зв'язку з ними немає.

Читайте також: Поліція: Під час затримання Саакашвілі ніхто не постраждав

Богомазов переконаний, що відсутність зв'язку з колегами може свідчити саме про те, що їм вдалося пройти до ізолятора.

Водночас мітингувальників в Аскольдовому провулку та навколо постійно збільшується. Активісти перекрили вулицю Івана Мазепи, яка знаходиться поруч із провулком, від метро Арсенальна до готелю "Салют".

Обстановка наразі спокійна, силових сутичок між мітингувальники і правоохоронцями немає.

Нагадаємо: Саакашвілі затримали увечері 8 грудня. Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що колишнього президента Грузії помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-