МЗС радить українцям утриматися від поїздок до Єрусалима

МЗС радить українцям утриматися від поїздок до Єрусалима

Укрінформ
Посольство України в Ізраїлі рекомендує українцям утриматися від відвідання ближчим часом Єрусалима через загостренням безпекової ситуації.

Про це повідомляється на сайті дипустанови.

“У зв’язку з рішенням Президента США про визнання Єрусалима столицею Ізраїлю та про переведення посольства США до Єрусалима, існує ймовірність загостренням безпекової ситуації на Західному березі та у Східному Єрусалимі через терористичні погрози”, - зазначається в повідомленні.

Посольство рекомендує громадянам України уникати відвідання ближчим часом цих місць. Тим громадянам, які вже перебувають на Західному березі та у Східному Єрусалимі, радять виявити пильність та уникати скупчень людей.

Як повідомляв Укрінформ, 6 грудня президент США Дональд Трамп визнав Єрусалим столицею Ізраїлю. Така позиція викликала критику багатьох країн світу та міжнародних організацій.

Вісім країн скликали Радбез ООН, який збереться у п'ятницю для обговорення ситуації, що склалася після рішення Трампа.

Читайте також: Послу США в Іраку вручили ноту через рішення Трампа щодо Єрусалима

Водночас в четвер на Західному березі річки Йордан і секторі Газа сталися сутички під час акції протесту палестинців проти визнання президентом США Єрусалима столицею Ізраїлю, постраждали щонайменше 17 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-