Діти ватажків “Л/ДНР” живуть у Європі й США - журналіст

Діти ватажків “Л/ДНР” живуть у Європі й США - журналіст

Фото
Укрінформ
Діти ватажків бойовиків живуть не в терористичних "ДНР" і "ЛНР", а в містах, що контролює Україна, або ж виїхали за кордон.

Про це в своєму блозі на Site.ua пише військовий журналіст Мирослав Гай.

“Якщо пошерстити в мережі, то список таких ось сімей, що ведуть подвійний спосіб життя, буде пристойним. Але ж ці упирі зруйнували життя мільйонів людей. Заради чого, якщо вони не бачать майбутнє в РФ або своїх новоросіях”, - обурюється він.

Журналіст пише, що діти лідера руху "Донецька республіка" Тетяни Очаповської вчаться в Дніпрі. Там же її дочка вийшла заміж, що підтверджується дніпровської реєстрацією про шлюб.

А ось колишній "міністр праці і соцполітики "ДНР" Роман Лягін свою сім'ю вивіз до Німеччини відразу після початку збройного конфлікту на Донбасі, в 2014 році.

Мер Кадіївки (стара назва – Стаханов) Сергій Желваков, який наближений до екс-ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького, відправив своїх дітей вчитися в США.

Читайте також: Гламур “ЛНР”: донька Корнета вчилась у США та робить подарунки на $10 тисяч

За словами журналіста, Сергій і Любов Желвакови живуть в США: син ватажка бойовиків вивчає кримінальне право, а донька просто розважається.

Фото, які викладають діти Желвакова в соцмережах, свідчать про розкішне життя. “Їздять вони на дорогих машинах. Ferrari і Porsche Cayenne, Любов часто постить фотографії на яхтах, в будинках моди тощо”, - зазначає Гай.

Донька екс-нардепа Володимира Струка, якого в 2015 році заарештували в Києві за організацію псевдореферендуму в Луганській області і фінансування тероризму, живе у Києві. Її квартира - в елітному районі столиці, також вона водить Porsche.

Родичі Плотницького також живуть в Україні: бабуся Ніна - в Чернівецькій області, а молодший брат має як мінімум дві квартири, одну з яких, у Василькові на Київщині, здає в оренду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-