Більшість українців -

Більшість українців - "за" максимум безкоштовних послуг від держави

Опитування
Укрінформ
Майже 63% населення вважає, що держава повинна надавати максимум безкоштовних послуг, навіть якщо доведеться збільшити податки.

Про це йдеться в оприлюднених під час прес-конференції в понеділок результатах дослідження «Реформи в Україні: громадська думка населення», проведеного Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно з результатами, більшість населення України (63%) вважає, що держава повинна надавати максимум безкоштовних послуг - освіта, медицина, пенсія, навіть якщо доведеться збільшити податки

У матеріалах результатів дослідження зазначається, що лише 20% українців переконані, що потрібно мінімізувати роль держави, зменшуючи податки для людей, які здатні самі платити за освіту, медицину, накопичувати пенсію.

Читайте також: Інтерес до реформ серед українців зріс на 10%

Опитування проводилося Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології з 23 жовтня по 5 листопада 2017 року. 

Було опитано 1614 респондентів віком від 18 в усіх регіонах України, за винятком АР Крим і окупованих територій Донецької та Луганської областей. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,6%. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-