Лисенко став прес-секретарем ГПУ

Лисенко став прес-секретарем ГПУ

Укрінформ
Речник Міноборони України з питань АТО Андрій Лисенко залишає свою посаду та розпочинає працювати на посаді речника Генеральної прокуратури України.

Про це сам Андрій Лисенко повідомив на своїй сторінці у Facebook. 

"Нещодавно генеральний прокурор України Юрій Луценко запропонував мені перейти на Другий, внутрішній і не менш важливий, фронт – відстоювати Закон і Справедливість у боротьбі зі злочинністю, корупцією та іншими проявами беззаконня у якості речника Генпрокуратури. Я погодився, а відтак повідомляю про завершення кількарічного шляху в статусі речника з питань АТО", - йдеться у повідомленні.

Лисенко зазначив, що на посаді речника з питань АТО "зробив все можливе для становлення та розвитку системи інформування про агресію Росії та військові дії на сході України": "Переконаний, що багатобюджетному брехливому окупанту за ці роки не вдалося схилити ситуацію в інформаційному полі на свою користь. Зусиллями нашого невеликого колективу, військових, цивільних колег-журналістів, експертів та активних громадян ми щодня брифінгами, ефірами та фаховими роз'ясненнями здобували непрості перемоги".

Читайте також: Луценко заявляє про демонтаж пострадянської каральної системи ГПУ

Він також зазначив, що не зникає з інформаційного простору. "Навпаки. Просто відтепер робитиму нашу спільну справу в іншому місці та статусі. Тому буду вельми вдячний моїм колегам по журналістському цеху, військовим за розуміння та підтримку", - написав Лисенко.

Як повідомлялося, Лисенко народився 4 листопада 1968 року у Донецьку. У 1992 році закінчив Львівське вище військове училище за спеціальністю «Військова журналістика»; у 1996 році - Київський військовий гуманітарний інститут за спеціальністю «Журналістика».

1986-2007 роках служив в армії, потім обіймав посади офіцера прес-центру 6-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України в Іраку, помічника-консультанта Апарату Верховної Ради.

У 2012-2014 роках був головним консультантом, заступником керівника Головного управління прес-служби та комунікацій - керівником управління прес-служби Адміністрації Президента України.

З червня по листопад 2014 року - речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України. З листопада по березень 2015 року - речник Антитерористичної операції. З березня 2015 - речник Адміністрації Президента України з питань АТО. 

З вересня 2016 року - речник Міністерства оборони України з питань АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-