Прокуратура Києва передала до суду справу про вбивство Олеся Бузини

Прокуратура Києва передала до суду справу про вбивство Олеся Бузини

Укрінформ
Прокуратура міста Київ направила до суду обвинувальний акт щодо підозрюваних у вбивстві Олеся Бузини Андрія Медведька та Дениса Поліщука.

Про це повідомляє прес-служба відомства. 

«У вівторок, 28 листопада 2017 року, прокуратура міста Київ направила до суду обвинувальний акт стосовно підозрюваних Андрія Медведька та Дениса Поліщука за обвинуваченням у вчиненні умисного вбивства українського журналіста Олеся Бузини», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Шевченківського районного суду столиці. Крім того, потерпілими у кримінальному провадженні заявлено цивільні позови до підозрюваних на загальну суму 1,5 млн гривень.

Читайте також: Прокуратура Києва завершила розслідування вбивства Олеся Бузини

Як повідомлялося раніше, у червні поточного року столична прокуратура завершила розслідування цього резонансного злочину, після чого матеріали кримінального провадження були надані сторонам для ознайомлення.

Дії підозрюваних кваліфіковано п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї) КК України. За вчинене їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Як повідомлялося, відомого журналіста Олеся Бузину вбито у дворі його будинку на вулиці Дегтярівській у Києві 16 квітня 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-