Прокуратура Києва завершила розслідування вбивства Олеся Бузини

Прокуратура Києва завершила розслідування вбивства Олеся Бузини

Укрінформ
Прокуратура Києва завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом убивства українського журналіста Олеся Бузини.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"За результатами розслідування 27.06.2017 підозрюваним Андрію Медведьку та Денису Поліщуку, а також їхнім адвокатам вручені повідомлення про завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні та надано доступ для ознайомлення з матеріалами досудового розслідування", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у прокуратурі, у кримінальному провадженні проведено всі необхідні слідчі та процесуальні дії. До матеріалів досудового розслідування серед іншого долучені висновки судової експертизи генетичної ідентифікації та відповіді на запити про надання міжнародної правової допомоги, які надійшли з компетентних органів Сполучених Штатів Америки та Італії.

Дії підозрюваних кваліфіковано п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї) КК України.

Після завершення ознайомлення сторін кримінального провадження із матеріалами досудового розслідування обвинувальний акт буде передано до суду.

Як повідомлялося, відомого журналіста Олеся Бузину вбито у дворі його будинку на вулиці Дегтярівській у Києві 16 квітня 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-