Поліцейський топ-чиновник проігнорував виклик у НАЗК

Поліцейський топ-чиновник проігнорував виклик у НАЗК

Укрінформ
НАЗК повторно запрошує заступника начальника управління Головного слідчого управління Нацполіції Дмитра Бута для надання пояснень щодо отримання подарунка для близької особи, вартість якого перевищує встановлені законом обмеження.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Національне агентство в установленому порядку запрошувало Дмитра Бута для надання пояснень щодо виявлених ознак адміністративного правопорушення у четвер, 23 листопада поточного року, однак посадовець не з’явився. Для забезпечення реалізації його прав... Національне агентство повторно запросило посадову особу Національної поліції України Дмитра Бута прибути до агентства 29, 30 листопада 2017 року", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НАЗК викликає поліцейського топ-чиновника через подарунок у 160 тисяч

Як поінформували у прес-службі, НАЗК встановило, що Дмитро Бут, перебуваючи на посаді заступника начальника управління Головного слідчого управління Національної поліції України, у грудні 2015 року одержав подарунок у негрошовій формі вартістю 160 тис. гривень для близької особи, що є ознакою порушення встановлених законом обмежень щодо одержання подарунків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-