Сільським лікарям пропонують стажування в Канаді

Сільським лікарям пропонують стажування в Канаді

Укрінформ
Міністерство охорони здоров’я та Канадсько-Українська фундація оголошують конкурс для сімейних лікарів, які працюють у селі, на участь у триденному навчальному курсі з невідкладної медичної допомоги для сільських лікарень, який проводить медичний факультет університету Калгарі, Канада.

Про це повідомляє прес служба Міністерства охорони здоров'я.

"Слухачі курсу отримають актуальні знання на клінічні теми, актуальні для сімейних лікарів, які працюють у сільській місцевості. Курс складається з пленарних лекцій, інтерактивних групових вправ та тренінгів з підвищення кваліфікації", - йдеться у повідомленні.

Курс розрахований на сімейних лікарів, які працюють у сільській місцевості. Кандидати повинні мати як мінімум один рік досвіду роботи у селі.

Читайте також: МОЗ: щеплення проти грипу вже зробили понад 40 тисяч людей

Учасники розглянуть найкращі на даний момент практики, рекомендації, інструменти та методи роботи з пацієнтами з невідкладними станами – від догоспітального до госпітального етапу надання медичної допомоги при невідкладних станах у сільських відділеннях невідкладної допомоги.

Окрім навчання, українські медики відвідають клініки та зустрінуться з лікарями, які практикують сімейну медицину у Калгарі.

Навчальний курс пройде 19-21 січня 2018 року у провінції Альберта, Канада.

Вартість навчального курсу, міжнародні перельоти та внутрішні трансфери в Канаді, проживання, вартість канадської візи; харчування оплачує Канадсько-Українська фундація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-