Порошенко і Гройсман привітали морських піхотинців з професійним святом

Порошенко і Гройсман привітали морських піхотинців з професійним святом

Укрінформ
Українські воїни-морські піхотинці завжди гідно виконують найскладніші бойові завдання у складні для країни часи.

Про це заявив Президент Петро Порошенко у вітанні з нагоди Дня морської піхоти України, опублікованому на сторінці Глави держави у Facebook.

“Сьогодні, у часи серйозних випробувань для нашої країни, морські піхотинці гідно виконують найскладніші бойові завдання та завжди сміливо і рішуче підтверджують гасло – «Вірний завжди!». Зі святом вас, воїни!”, - зазначив Глава держави.

У свою чергу прем’єр-міністр Володимир Гройсман наголосив, що гасло морських піхотинців «Вірний завжди» ставить дуже високу планку перед військовослужбовцями, та вони мають достатньо мужності і професіоналізму, щоб відповідати їй.

“Вони успішно виконують найважчі та найскладніші бойові завдання та завжди йдуть в авангарді Військово-морських сил. Пишаюсь!”,- підкреслив глава уряду.

Читайте також: У законопроект про реінтеграцію Донбасу включили Крим

Як повідомляв Укрінформ, 16 листопада в українських «чорних беретів» професійне свято – День морської піхоти. Свято встановлено згідно з Указом Президента від 31 березня 2014 року з метою відродження і розвитку національних військових традицій, ураховуючи важливу роль морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України у забезпеченні обороноздатності держави. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-