Затримані з вибухівкою розказали, навіщо привезли її до Києва

Затримані з вибухівкою розказали, навіщо привезли її до Києва

Укрінформ
Двоє затриманих із вибухівкою у Дарницькому районі Києва запевняють, що не знали про неї.

Про це “ТСН” розповів співробітник полку поліції особливого призначення №1 Андрій Пирогов.

За його словами, правоохоронці помітили автомобіль, в якому перебувало двоє осіб. Побачивши службовий автомобіль поліції, вони помітно занервували, тому поліцейські вирішили їх перевірити.

Під час перевірки у багажнику знайшли сумку, в якій була речовина, схожа на вибухівку, та детонатори до неї.

"На диво, вони відреагували спокійно – вони кажуть, що не знали, що там є. Повідомили, що їх попросили перевезти цю сумку і сказали, що в цій сумці запчастини до авта, попросили не відкривати, бо там дуже дорогі запчастини", - розповів Пирогов.

Читайте також: У Києві затримали авто із готовою до використання вибухівкою

За словами затриманих, вони привезли сумку із Мукачева Закарпатської області.

"За їхніми словами, це було доставлено з Закарпатської області, з Мукачева. Познайомились на дискотеці з хлопцем – він запропонував їм доставити ці запчастини. В Києві вони повинні були підійти забрати цю передачу на цьому місці", - розповів поліцейський.

Нагадаємо, 12 листопада у Києві спецпризначенці затримали автомобіль із вибухівкою. Це сталося на парковці торгового центру "Аркадія" на Осокорках у Дарницькому районі. Співробітники полку поліції особливого призначення помітили підозрілий автомобіль Volkswagen Passat, в якому перебували двоє осіб, і вирішили його перевірити. У багажнику правоохоронці знайшли п‘ять брикетів пластиду загальною вагою 6,5 кг та 10 електродетонаторів. Вибухівка була готова для використання. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-