Укрзалізниця заявляє про 72 ДТП з вини водіїв

Укрзалізниця заявляє про 72 ДТП з вини водіїв

Укрінформ
З початку року через порушення автоводіями правил дорожнього руху на коліях і переїздах загинуло 20 осіб і ще 25 травмовано.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"За 10 місяців 2017 року на залізничних переїздах і коліях ПАТ "Укрзалізниця" через необережність і порушення водіями правил дорожнього руху сталося 72 дорожньо-транспортні пригоди, у тому числі 66 випадків на переїздах і 6 – на коліях поза переїздами. Внаслідок цих ДТП загинуло 20 осіб і 25 травмовано. У порівнянні з відповідним періодом 2016 року кількість ДТП збільшилася на 10 випадків (з 62 до 72), збільшилася на 14 осіб кількість загиблих (з 6 до 20) і на 10 осіб зросла кількість травмованих (з 15 до 25)", - йдеться у повідомленні.

Так, 25 жовтня на станції Бровари, що на Київщині, легковий автомобіль Аudi перескочив через колії та врізався у вагон. У результаті зіткнення вантажний вагон зійшов з рейок. Потерпілих та затримки поїздів, на щастя, немає. Випадок розслідують правоохоронці.

29 жовтня на перегоні станції Козятин-1—Лугова Вінницької області водій автомобіля ВАЗ при заборонному сигналі переїзної сигналізації зупинився на переїзді через відмову двигуна.

Уже цього місяця, 4 листопада о 23:15, на станції Жашків Черкаської області водій автівки порушив правила та зіткнувся з вагоном на регульованому переїзді без чергового працівника.

Читайте також: У поліції заявляють про 5 постраждалих у ДТП з маршруткою

Подібний випадок стався 3 листопада на переїзді перегону Кублич – Розкошівка у Вінницькій області з водієм легкового автомобіля Volkswagen Passat. Водія та трьох пасажирів було доставлено швидкою допомогою в Теплицьку районну лікарню для медичного огляду.

ПАТ "Укрзалізниця" закликає всіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил, не піддавати невиправданому ризику своє життя, життя пасажирів і працівників залізничного транспорту, не завдавати матеріальних збитків галузі й самим собі власними легковажними вчинками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-