У поліції заявляють про 5 постраждалих у ДТП з маршруткою

У поліції заявляють про 5 постраждалих у ДТП з маршруткою

Укрінформ
У столичній поліції підтвердили інформацію про 5 постраждалих в результаті ДТП за участю маршрутки і автомобіля, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва у Facebook.

"У ДТП за участю маршрутного таксі в Києві постраждали п’ятеро осіб. Подія сталася на столичній Оболоні. Потерпілим надають медичну допомогу. За попередніми даними, водій мікроавтобуса порушив правила дорожнього руху, у результаті чого відбулося зіткнення із позашляховиком", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, близько 7-ї години ранку надійшло повідомлення, що по вулиці Богатирській сталася аварія, внаслідок якої перекинулася маршрутка.

На місце події відразу прибули екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції, а також слідчі Головного управління поліції Києва. 

Правоохоронці задокументували подію та опитали очевидців. Попередньо встановлено, що водій маршрутки, рухаючись у напрямку Героїв Дніпра, порушив правила дорожнього руху, скоїв поворот у невстановленому місці, внаслідок чого автомобіль "Вольво ХС 90" вдарив мікроавтобус у праву сторону. У результаті маршрутка перекинулася на лівий бік. 

Читайте також: У Києві маршрутка протаранила автомобіль і перекинулася

П’ятеро пасажирів маршрутного таксі отримали тілесні ушкодження (попередньо - нетяжкі), їх госпіталізували.

36-річний водій іномарки та 48-річний водій маршрутки не постраждали. Подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Оболонського управління поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження, у рамках якого будуть встановлені обставини та механізм автопригоди.

Як повідомлялося, раніше ЗМІ інформували, що мікроавтобус Mercedes, який перевозив пасажирів, протаранив позашляховик Volvo у Києві. За словами свідків ДТП, до лікарні забрали п'ятьох пасажирів з травмами різного ступеня важкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-