Ситник: Швидкого результату у справі Льовочкіна не буде

Ситник: Швидкого результату у справі Льовочкіна не буде

Укрінформ
Швидкого результату у розслідуванні справи про ймовірне незаконне збагачення народного депутата від "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна не буде.

Про це директор НАБУ Артем Ситник заявив на засіданні Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції, відповідаючи на запитання народного депутата від Радикальної партії Дмитра Лінька, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що стосується справи щодо Сергія Льовочкіна, то якщо ви чекаєте швидкого результату, то його не буде. В першу чергу тому, що дуже багато майна зареєстровано за кордоном, і для того, щоб підтвердити офіційними документами наявність цього майна, підтвердити те, що бенефіціаром цього майна є ця особа, потрібно працювати в напрямку міжнародно-правових доручень. А різні країни по-різному реагують на міжнародно правові доручення: хтось відповідь дає швидше, хтось - повільніше", - сказав Ситник.

Читайте також: МВС: заява Льовочкіна про підготовку замаху на нього - маячня посіпак Януковича

Як повідомлялося, Спеціалізована антикорупційна прокуратура ще у травні відкрила кримінальне провадження щодо можливого незаконного збагачення народного депутата Льовочкіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-