Ситник заперечує, що попереджав Авакова про обшуки у сина

Ситник заперечує, що попереджав Авакова про обшуки у сина

Укрінформ
Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заперечує, що попереджав про проведення обшуків у сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра.

Про це він заявив на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції, відповідаючи на запитання народного депутата Віктора Чумака, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми не можемо викласти відео з обшуку, тому що це не зовсім правильно буде з міркувань таємниці слідства. Але якщо подивитися на реакцію учасників, то буде очевидно, що вони не знали про те, що в них буде обшук. Це очевидно по реакції на детективів, які з'явилися з ухвалою суду", - сказав Ситник.

На запитання про те, чи обговорював він з Аваковим варіант закону про антикорупційний суд, Ситник зазначив: "У мене абсолютно відсутній досвід роботи політиком. І я думаю, що ні в межах цього комітету, ні в межах Верховної Ради, мабуть, жодний депутат не зможе сказати, що я до них приходив для того, щоб протягувати у той чи інший спосіб законопроекти".

Читайте також: Справа рюкзаків: суд відпустив сина Авакова під особисте зобов'язання

Раніше ЗМІ повідомляли, що директор Антикорупційного бюро Артем Ситник попередив главу МВС Арсена Авакова про обшуки і затримання його сина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-