"Рюкзаки Авакова": суд отримав клопотання САП на арешт іще двох фігурантів справи

Укрінформ
До Солом'янського райсуду надійшли клопотання САП про обрання запобіжних заходів фігурантам справи про закупівлю рюкзаків для Нацгвардії - екс-заступнику міністра внутрішніх справ Сергію Чеботарю та керівнику ІТ-компанії "Turboseo" Володимиру Литвину.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті суду.

"1 листопада 2017 року до Солом'янського районного суду м. Києва надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу Литвину В. Я.", - йдеться у повідомленні.

Автоматизована система документообігу суду для розгляду даного клопотання обрала слідчого суддю Владлену Лазаренко.

Також до суду надійшло клопотання про обрання  запобіжного заходу екс-заступнику міністра внутрішніх справ Сергію Чеботарю. Його справу також розглядатиме слідча суддя Лазаренко.

Судові засідання в справах відбудуться в приміщенні суду за адресою: м. Київ, Вознесенський узвіз, 10- Б.

Про дату та час розгляду клопотання у суді буде повідомлено додатково.

Читайте також: Запобіжний захід для сина Авакова: суд призначив час розгляду

Раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила, що Солом'янський райсуд о 17 год. розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу Олександру Авакову.

Як повідомлялося, 31 жовтня НАБУ затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та ще одну особу в рамках розслідування справи про розтрату 14 млн грн під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

За версією слідства, зазначені особи причетні до закупівлі у 2015 році за кошти Міністерства внутрішніх справ рюкзаків за ціною, суттєво вищою за середньоринкову. За інформацією досудового розслідування, товар не був поставлений вчасно та, до того ж, не відповідав вимогам, встановленим МВС, внаслідок чого державі було завдано збитків в розмірі понад 14 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-